Miért válassz engem? Miért legyél OldSchooler?

A válasz nagyon egyszerű. A rendszer miatt. Azért, mert működik és nem csak ígér. Nem fogod azt érezni, hogy csak beesel egy órára. Ez itt a menü, tessék. Tetszik, nem tetszik, ezt eszed – ezt edzed – és pont. Van eleje és van vége minden edzésnek. Minden alkalommal átmozgatjuk a teljes testünket. Nincs csak láb vagy csak felsőtest nap. Minden izomcsoport dolgozik, szépen, ahogy a csillag megy az égen – mondaná a költő. Nem cél, hogy másnap ne tudj felkelni az ágyból, nem akkor jó, ha minél jobban fáj, főleg másnap. Meg harmadnap. A terhelés folyamatos és egyénre szabott, holott mindenki ugyanazt a gyakorlatot, feladatot kapja.

Onemore - Miért válaszd

Sokféle eszközzel dolgozunk, mert a változatosság gyönyörködtet. Az oldschool edzéseken ráadásul olyan finomságokat is ki lehet próbálni, mint a macebell, de emellett dolgozunk a mára már klasszikusnak mondható vasgolyóval, haskerékkel, csimpaszkodunk állványon, guggolunk súlyokkal, fekvőtámaszozunk, megtanulunk húzódzkodni.

Onemore - Miért válaszd

Az edzés alatt az edző jelenléte folyamatos. Figyel, javít, korrigál, ha kell. Ez az a figyelem, ami kiemelkedővé, különlegesség teszi az OldSchool Traininget. Egyértelmű, így sokkal kisebb az esélye a sérülésnek is.
Az egyéni terhelés lehetővé teszi a maximális egyéni fejlődést is, mindezt egy csoportos óra keretében. Ezt fokozatos terheléssel, kis lépésekkel haladva, progressziókkal, és igen, ha kell visszalépéssel érjük el az OldSchool Training edzéseken.

 

Ha igazán jó hangulatra, családias edzésre vágysz, de mindezek mellett fontos számodra, hogy sérülésmentesen, értő szakemberek vigyázó tekintete mellett, egyénileg fejlődj és valósítsd meg a céljaidat, akkor az OldSchool Traininget Neked találták ki. Kérj időpontot, próbáld ki, csak nyerhetsz vele. De vigyázz, függővé tesz!