Viktória – The Barbellgirl

Kiss Viktória OldSchool training edző

Már kislányként is állandóan zizegtem, ennek ellenére, nem volt mindig része a sport az életemnek. A tesi órákat konkrétan utáltam, inkább olvastam volna helyettük. Tulajdonképpen a húszaséveimig csak ad hoc jelleggel mozogtam, éppen, amikor kedvem volt. Vagy nem volt elérhető könyv a közelemben. Fiatal nőként azonban egyre inkább fontossá vált a jó megjelenés is, így rendszeres látogatója lettem az alakformáló és zsírégető óráknak és különféle edzőtermeknek. Viszont sehol nem találtam a helyem igazán. Mindig volt valami hiányérzetem, kerestem valamit, amit hosszú ideig nem tudtam még megfogalmazni sem. Így jutottam el az OldSchool Traininghez, ami egyből magával ragadott. Megvolt a hiányzó darab a kirakósban, egésszé állt a kép, végre jó úton jártam.

Ekkor fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy szeretném ezt az utat mások számára lerövidíteni és segíteni nőknek, férfiaknak egyaránt elérni céljaikat.

Kiss Viktória OldSchool training edző

Anya vagyok. Ez a szerepkör nagyban meghatározza a gondolkodásomat. Hiszek a nőkben, hiszem, hogy mindenkiben ott lapul az amazon, csak támogatásra, segítségre vár.  Szakmai célom, hogy a női test különbségeit figyelembe vevő edzéseket tartsak, figyelembe véve az eltérő életszakaszokat is (babavárás, szülés utáni regenerálódás).

Kiss Viktória OldSchool training edző