Helyszínek

Budapesten két helyszínen is tartok edzéseket. Budán a 11. kerületben a Vasimádó Kettlebell és Funkcionális edzőteremben és Pesten a 6. kerületben a 360Gym Oktogonban.

Vasimádó

Vasimádó

A Vasimádó egy családias kis edzőterem a Hídvég utcában, nem messze a Móricz Zsigmond körtértől. Kelenföldről és a Móricz Zsigmond körtérről egyaránt megközelíthető villamossal. Két különálló teremben zajlanak párhuzamosan az edzések. Megtalálható itt minden eszköz, amit a szabad súlyok szerelmesi kívánhatnak. Az erő növeléséről macebell, kettlbell, barbell, erőkeret gondoskodik, az állóképesség fejlesztését evezőgépek biztosítják. Az öltözők tágasak, kényelmesek. A terem egyik legnagyobb pozitívuma, hogy természetes fénnyel rendelkezik.
Cím: 1115, Budapest, Hídvég utca 4.
Facebook
Web

360Gym Oktogon

360Gym Oktogon

A 360Gym Oktogon aprócska gyöngyszem az edzőtermek rengetegében. Már az elhelyezkedése is exkluzív. Az Izabella utcai Mamaison Hotelben található, nem messze az Oktogontól. Csak egy nagyon szűk vendégkör számára áll nyitva, így itt nem fogsz tömegekbe ütközni. Kisföldalattival a Vörösmarty utcai megállótól, az Oktogontól gyalogosan (a Hősök tere felé sétálva) is megközelíthető. Szintén két terem biztosítja a testi és szellemi fejlődést, a stendhalosan beszédes nevű Vörös és Fekete terem.
Az Erő oldalán macebell, kettelbell hadsereg, barbell, dumbbel készlet áll. A kardiót sem hanyagoljuk, edzés végén futhatsz egyet a futópadon, evezhetsz pár kilométert az evezőpadon, de ha igazán el akarsz fáradni, válaszd az Airdyne-t.
Edzés után pedig a szauna melege nyújthat felüdülést fáradt izmaidnak.
Cím: 1064, Budapest, Izabella utca 61.
Facebook
Web